Noul single Brighi te prinde din prima! Ce te faci?

Noul single Brighi te prinde din prima! Ce te faci?Dupa un prim single ce a marcat o colaborare inedita cu rapperul Snoop Dogg, Brighi lanseaza o noua provocare alaturi de Pacha Man: Ce te faci?. Noul single a luat nastere in studiourile HaHaHa Production, versurile si muzica apartinandu-i lui Alex Velea.

Iar daca textul piesei lanseaza o provocare, indemnandu-te sa dai frau liber imaginatiei, clipul surprinde o poveste simpatica de iubire, cu urmariri mai ceva ca-n filme. Brighi joaca rolul unei fete indragostite, care isi pune in minte sa-i fure inima unui baiat, desi acesta pare sa nu o observe pe frumoasa cuceritoare. Daca va reusi sau nu, ramane sa descoperi singur…

Brighi a inceput sa cante la doar 9 ani, participand la festivaluri nationale si internationale care i-au adus o multime de premii.

In 2011 s-a alaturat echipei HaHaHa Production, devenind primul artist din Romania care a colaborat cu rapperul american Snoop Dogg pentru piesa Play me like a violin.

Pentru a asculta melodia: Brighi feat. Pacha Man – Ce te faci accesati: 


Deschide videoclipul

Text: Andreea Popescu

noiembrie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate