Noutati in cosul cu bunatati Tnuva: aroma de masline verzi si marar cu usturoi

Noutati in cosul cu bunatati Tnuva: aroma de masline verzi si marar cu usturoi Pe 1 octombrie 2010 TNVUA si-a marit portofoliul de produse cu Tnuva Cottage Masline Verzi si Cottage Marar si Usturoi. Tnuva Cottage este formata dintr-un amestec de granule de branza proaspata si smantana cremoasa. Aceasta poate fi servita atat simpla, cat si pe felii de paine si se gaseste in ambalaje de 175g si 360g.

Cottage-ul este si va continua sa fie o categorie reprezentativa pentru expertiza Tnuva, cu prioritate in portofoliul de produse al marcii. Este un produs cu o cota de piata cu trend ascendent si, de asemenea, o categorie ce poate fi dezvoltata si mai mult.”, a declarat Shmulik Porre, Presedinte & Director Executiv Tnuva Romania.

Noile sortimente de produse Tnuva Cottage sunt dezvoltate si produse local, la cele mai inalte standarde europene de calitate, in fabrica Tnuva din Popesti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat in conformitate cu cele mai exigente norme ale Uniunii Europene.

octombrie 6th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate