“Nu o mai urăsc pe Lady Gaga”

Lady gaga

„Nu o mai urăsc pe Lady Gaga. Am găsit o modalitate de a mă iubi din nou, chiar și atunci când am crezut că asta nu se va întâmpla niciodată ”, a spus Lady Gaga în cel mai recent interviu acordat jurnalistului Jay Kernis de la CBS Sunday Morning. 

Artista a lansat recent al șaselea album „Chromatica”. În interviul, citat  și de publicația Rolling Stone, diva a dezvăluit detalii din trecutul său, despre cât de grea și apăsătoare a fost lupta cu celebritatea.

 Ascultă aici albumul: 

Materialul „Chromatica” este în accepțiunea celor de la CBS Sunday Morning un fel de jurnal scris al artistei, însă în care sunt expuse doar aspecte triste, tulburătoare.  Și versurile pieselor de pe noul album fac parte din acest jurnal al nefericirii ținut de către artista. De exemplu, single-ul „911”, lansat recent cu videoclip, are o explicație apăsătoare <<„Pop a 911” este o referință către medicamentele pe care trebuia să le iau, când mă panicăm pentru că sunt „Lady Gaga”>>  

Interviul poate fi urmărit aici:

Urmărește aici videoclipul “911”:  

Artista a adăugat că numele de scenă i-a fost cel mai mare dușman al său: „Am renunțat la mine, uram că sunt superstar, credeam că sunt folosită…” . În plus, acest statut, a adus cu sine și alte afecțiuni de natură fizică: „Dacă eram la cumpărături și cineva îmi punea un telefon în față și încerca să facă o poză, mă lua cu durere de stomac, cu panică, cu frică”. Cu ajutorul celor din jurul sau, Lady Gaga a ajuns să nu o mai urască pe Lady Gaga: “Am ajuns să mă iubesc, să fiu bine cu mine, atât fizic, cât și psihic”.

În cadrul interviului, artista a vorbit și despre “Channel Kindness”, noua sa carte.

Cunoscută pentru aparițiile sale excentrice și știrile de senzație care fac parte dintr-un marketing construit pe aceste specific, Lady Gaga nu inceteaza să uimească cu fiecare ocazie

Vezi și Lady Gaga: 9 premii VMA, 9 ținute șocante