Nunta lui Shannen Doherty va fi difuzata la TV

Nunta lui Shannen Doherty va fi difuzata la TVShannen Doherty si-a unit destinul cu logodnicul ei, fotograful  Kurt Iswarienko, sambata in timpul unei ceremonii intime, in Malibu, California.
Fosta actrita din serialul  „Beverly Hills 90210” a spus „da” in fata celor 120 de oaspeti invitati la ceremonie. Potrivit unei surse apropiate proaspetilor casatoriti, “nunta a fost simpla, dar eleganta, in care doi copii imbracati in negru au tinut locul domnisoarelor de onoare”.

Si cum viata actritei este mereu in lumina reflectoarelor, nunta actritei va fi difuzata in cadrul celui de-al optulea episod al reality show-ului denumit temporar „The Shannen Doherty Project”. Filmarile vor incepe in august, iar premiera emisiunii va avea loc la inceputul anului viitor.
Shannen Doherty a devenit celebra gratie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210″ si Prue Halliwell din serialul „Charmed”.

Text: Andreea Popescu

octombrie 18th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate