Nunţile (cu) secrete ale vedetelor

După ce nunta lui Smiley cu Gina Pistol a adunat toată crema show-bizz-ului autohton şi a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe, alte vedete au ales să meargă la altar în secret sau doar alături de câţiva prieteni foarte apropiaţi şi familie.

Sosite direct de pe podiumurile din Coreea de Sud, mastile de fata Skin Republiciti aduc experienta frumusetii creata cu o tehnologie avansata. Gama completa de masti de fata servetel, realizate pentru toate tipurile de ten, iti ofera o experienta premium la un pret accesibil.

Iată mai jos cine sunt acestea, cu imagini de la nunta lor şi câteva secrete pe care le-am aflat post-evenimentNunta în secret

Jojo și Paul Ipate au oferit surpriza verii și s-au căsătorit în Italia, acolo unde plecaseră în vacanță cu cei doi copii.

jojo si paul ipate

Astfel Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Cununia s-a desfășurt în aer liber în Puglia, sub o cupolă de flori albe, unde mirii au fost îmbrăcați în alb, la fel și cei doi copii, Zora și Achim.

„That’s amore! Și am zis DA. Te iubesc, Paul, până la cer și după! Ti amo. #cununiacivila”, a scris Jojo pe Instagram. Ea a purtat două rochii, una tip sirenă, cu mâneci din dantelă, și una amplă, cu corset și mănuși.

Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, cu bancherul Ionuţ Grama, iar din acel mariaj are un băiețel, Achim, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

Rochia bijuterie

La doi ani distanță de când au devenit oficial soț și soție, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit și religios, pe 30 iulie 2023.

Gabriela și Dani s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea, de cinci stele, chiar pe marginea lacului Buftea..

La biserică, mireasa a ales o rochie mai simplă, din mătase, de la celebra casă de modă Pronovias, din Spania. Pentru petrecerea de după, alegerea rochiei a fost mult mai extravagantă.

”Gabriela și-a dorit să aibă a doua ținută o rochie-bijuterie, o rochie extrem de prețioasă, lucrată manual, aceasta fiind de altfel și semnătură brandului M. Marquise. Rochia Gabrielei a fost realizata din broderie prețioasă și îmbogățită cu sute de franjuri din cristale, lucrați manual, de o echipă numeroasă de 10 persoane, la care au lucrat mai mult de o săptămână” a povestit designerul Andreea Mărcuță-Petre, designerul acestei rochii.

Dani Oțil (42 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) s-au îndrăgostit spre finalul anului 2018 și s-au căsătorit în mai 2021. În septembrie 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Mireasa fără buchet

La nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica nu s-au respectat tradițiile românești.

Mirii au vrut o nuntă atipică, în aer liber, la piscină, unde s-au cântat toate genurile muzicale, iar invitații au avut de respectat un dress code, desi invitatţii se aşteptau  ca mirii să respecte câteva tradiții ale nunților românești. Maria Constantin însă nu a vrut acest lucru, așa că nu s-a furat mireasa și nu a avut nici buchet de mireasă, așa cum se obișnuiește la orice nuntă.

Primul pas pentru o piele sănătoasă este curățarea ei în profunzime a pielii cu gama Daily Care de la Rilastil. 

Maria Constantin a ales o rochie albă cu dantelă, foarte decoltată și ușor transparentă în partea de jos. A purtat un colier alb și voalul lung, accesorizat cu o fundă, care s-a potrivit perfect la rochia sclipitoare în valoare de 9.000 de euro, creată de designerul Florin Burescu.

Cristina Dudău

Foto Instagram