O femeie care nu se pierde in detalii: Paula Chirila

O femeie care nu se pierde in detalii: Paula ChirilaCu toate ca este o ieseanca sadea, cea mai mare parte a profesiei sale s-a desfasurat intre Ardeal si Bucuresti. Prezentatoarea tv Paula Chirila a activat ceva timp la teatrele din Oradea si Satu Mare. Acolo l-a cunoscut pe Italianu’ de la Canalul de stiri. Tot el a sfatuit-o sa se prezinte la un casting organizat de Uscat si Trofin. A trecut proba fara probleme si iata ca acum se destainuie cititoarelor TONICA. Astfel, am reusit sa aflam si noi ce-si doreste o femeie ca Paula Chirila.
 
Angajamentul implica responsabilitate
Care este diferenta dintre a fi femeie si nu doar o persoana de sex feminin? Care sunt atuurile unei femei adevarate? Exista calitati pe care trebuie sa le detina orice femeie? Exista o reteta universala a succesului pentru a te distinge de consoartele tale? Paula considera ca da. „A fi femeie inseamna un pic mai mult decat a fi o simpla faptura de sex feminin. A fi femeie inseamna sa ai o serie de atribute precum eleganta, discretie, diplomatie, forta, curaj, pasiune, sensibilitate si multe altele.” Iar daca este sa vorbim despre fobia angajamentului intr-o relatie, „putem spune ca femeile se implica mai usor, mai repede, mai mult si cer, uneori prematur, ca si partenerul sa faca la fel. Angajamentul implica si responsabilitate, trasatura pe care femeile o au din plin.”

Barbatul ideal…este bine sa fie real
Daca ar fi sa vorbeasca despre EL, si despre ce anume o face sa se indragosteasca de un anumit tip de barbat, in timp ce altele o lasa indiferenta, Paula spune simplu: „inainte ma indragosteam de la un simplu gest, de la o privire… Lucrurile simple ma faceau sa-mi doresc sa descopar complexitatea din spatele lor. Nu m-ar face curioasa insa, o persoana cu lipsa de modestie. Pentru mine nu exista barbatul ideal. „Ideal” suna ca un personaj din poveste, sau dintr-un film cu decor de mucava, dintr-o realitate bidimensionala. Barbatul „ideal” ar trebui sa fie in primul rand „real”. Iar eu l-am gasit pe cel pentru mine”. Iubesc femeile altfel decat barbatii? Ei bine, „barbatii privesc lucrurile mai simplu (nu simplist, insa). Femeile au tendinta, insa, de a se gandi la lucruri mai mult decat este necesar, sa se piarda in detalii si sa uite, astfel, sa se bucure de esential.”

„Copiii potenteaza relatia si o imbogatesc”
O relatie presupune intotdeauna un drum pe care trebuie sa mergi cu partenerul de viata, cu care incerci sa imparti si bune si rele. Presupune sacrificii, renuntari si uneori, compromisuri. Paula nu are asteptari majore de la jumatatea sa: „trebuie sa stie sa-mi ofere dragoste, sinceritate, intelegere si mult simt al umorului.” si cum cantitatea dintre a primi si a darui ar trebui sa fie, cel putin teoretic, egala, Paula nu cere niciodata mai mult decat poate oferi insa „caut tot timpul sa ofer mai mult decat primesc.” In ziua de azi, mercantilismul este o „calitate” a multor femei. De fapt conteaza banii intr-o relatie? „Daca intr-o relatie vorbim de bani, inseamna ca nu vorbim de o relatie amoroasa ci una de afaceri. O adevarata relatie de dragoste nu se construieste niciodata pe alt edificiu in afara de… dragoste. Iar copiii reprezinta o dovada a unei relatii consolidate; copiii potenteaza enorm o relatie, o imbogatesc, o completeaza si o definesc ca familie. Iar ideea de familie nu s-a demodat, indiferent de vremurile pe care le traim. Nu cred ca poti alatura intr-un context ideea de „a fi in tendinte” cu ideea de familie. Mi se pare frivol.”

Maria Bratu