O fotografie alb-negru a Madonnei, vanduta cu 15.000 de lire sterline

O fotografie alb-negru a Madonnei, vanduta cu 15.000 de lire sterlineO fotografie alb-negru a Madonnei, nepublicata pana acum, in care diva este asezata pe un pat, aproape dezbracata si fumeaza o tigara, a fost vanduta pentru aproape 15.000 de lire sterline. Poza cu pricina a fost facuta in anul 1990, pe vremea cand Madonna purta machiaj negru si avea parul scurt. Imaginea este una extrem de sexy, iar atitudinea ei este sugestiva. La vremea respectiva, Madonna avea aproximativ 31 de ani iar pretul de pornire al fotografiei a fost de trei ori mai mic.

Poza a fost facuta in timp ce cantareata isi promova turneul Blond Ambition, iar acum se pare ca nu este considerata a fi doar o simpla poza, ci o adevarata opera de arta avand in vedere suma cu care a fost vanduta. Lookul dramatic al artistei de la acea vreme intriga si atragea comentariile.

„Stiu ca nu sunt cea mai buna cantareata, nici cea mai buna dansatoare, dar ma pot juca cum vreau cu oamenii si pot fi cat de provocatoare imi doresc. Scopul acestui turneu (n.r. Blond Ambition) este sa sparga tabuurile inutile”, declara insasi Madonna la vremea respectiva.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 17th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate