O inima sanatoasa iubeste mai mult!

De 10 ani, Catena te invata sa ai grija de inima ta. Si pentru ca „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, astazi, de Ziua Indragostitilor, Catena a pregatit pacientilor sai o noua editie a „Brosurii inimii”, surprize si oferte speciale.

Tiparita in sute de mii de exemplare, brosura „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” este disponibila gratuit in farmaciile din toata tara. Inceputa de 10 ani si devenita o traditie, campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” este cel mai amplu program de informare si de prevenire a afectiunilor cardiovasculare din Romania.Sfaturi si cadouri, din inima pentru inima

Campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” ofera pacientilor ocazia de a beneficia, gratuit, de materiale promotionale si de informare, de cadouri, dar si de reduceri substantiale la suplimentele pentru prevenirea afectiunilor inimii. In plus, cei care vor trece in aceasta zi pragul farmaciilor Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand romanesc de profil, vor primi carnetele pentru masurarea tensiunii arteriale si inimioare antistres.

Totul pentru ca iubirea nu tine cont de varsta si doar avand grija de sanatatea inimii vom putea darui din toata inima iubire celor dragi. De-a lungul celor zece ani, in cadrul acestei campanii, au fost distribuite peste 5 milioane de brosuri informative, cel putin tot atatea milioane de romani beneficiind de sfaturile profesioniste ale specialistilor Catena in privinta prevenirii afectiunilor cardiovasculare. In plus, pacientii s-au bucurat de reduceri si promotii impresionante la produsele dedicate sanatatii inimii.