O inimă sănătoasă iubeşte mai mult de Ziua Inimii la Catena!

Pe data de 14 februarie, dragostea plutește în aer și la Catena. În toate farmaciile din țară, Ziua Inimii este sărbătorită printr-o nouă ediție a campaniei „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”. Pentru al 12-lea an consecutiv, pacienții sunt așteptați cu surprize, care le vor merge direct la inimă.

De Ziua Inimii, farmaciștii Catena au pregătit câteva momente speciale, dar și informații utile legate de sănătatea inimii, în contextul în care afecțiunile cardiovasculare continuă să fie principala cauză de mortalitate atât la noi țară, cât și la nivel mondial. Un ghid complet despre problemele cardiovasculare, oferit gratuit

În farmaciile Catena va fi disponibilă o nouă ediție a broșurii „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, publicație gratuită, special concepută pentru a oferi cele mai noi și de folos informații despre problemele cardiovasculare, dar și sfaturi privind metodele de prevenire a acestora.

Din paginile acestei broșuri pacienţii pot afla care sunt principalii factori de risc pentru apariția bolilor cardiovasculare, de ce este colesterolul principalul inamic al arterelor, dar și cum poate fi controlată eficient tensiunea arterială.

Broșurile au fost distribuite în farmaciile Catena de pe întreg teritoriul României, pentru a ajunge la cât mai multe persoane interesate să-și mențină inima sănătoasă.

Oferte din inimă pentru inimă

Pentru că „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, Farmacia inimii lansează și o ofertă dedicată sănătății sistemului cardiovascular. Astfel, pe 14 februarie, pentru fiecare produs din gama cardio de la Naturalis, pacienții pot beneficia automat de o reducere de 50% pentru cel de-al doilea produs achiziționat. Totodată, toți cei care vor dori să-şi măsoare tensiune arterială vor putea beneficia de acest serviciu gratuit, în farmaciile Catena.

Campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” a fost demarată în anul 2009, iar în anul următor a fost lansat și programul de sănătate și responsabilitate socială cu același nume.