O noua colaborare incendiara intre Shakira si Pitbull

O noua colaborare incendiara intre Shakira si PitbullPitbull este omniprezent si in aceasta vara. La inceputul anului, a colaborat din nou cu J. Lo pentru piesaDance again”, apoi a aparut pe coloana sonora a filmului “Men in Black 3”. Piesa care, apropo, a inceput sa fie foarte difuzata. Acum ne-a pregatit un featuring cu nimeni alta decat Shakira. Track-ul este in stilul cu care Pitbull ne-a obisnuit si pana acum.

Desi cei doi artisti nu se afla la prima colaborare, Pitbull a mai colaborat cu Shakira pentru piesa “Rabiosa”, care a prins foarte bine, avand doua variante, in engleza si spaniola. Acum, cei doi si-au reunit iar calitatile vocale realizand piesa “Get It Started”. Piesa reprezinta primul single oficial de pe viitorul album al lui Mr. Worldwide – “Global Warming”.

Conform purtatorului de cuvant al cantaretului, piesa va beneficia si de un videoclip care deja a fost filmat in Barcelona.

Pana cand videoclipul oficial va fi lansat, va invit sa ascultam impreuna piesa:

http://www.youtube.com/watch?v=BiPNcO3cetU&feature=player_embedded

 

Text: Andreea Popescu

iunie 27th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate