O nouă colaborare inedită între două brand-uri

Te-ai fi gândit vreodată că poți să arăți fancy atunci când mergi în drumeții pe munte, în același timp să te simți confortabil și să-ți fie și cald? Ei bine, cei de la The North Face și Gucci s-au gândit deja la asta și au creat o colecție capsulă împreună, special pentru iubitoarele de munte.

The North Face x Gucci include haine supradimensionate de tip puffere, cu imprimeuri florale exuberante, precum și jachete și veste în nuanțe verde Kelly și albastru. Există și accesorii pentru iubitoarele de drumeții, desigur: rucsacurile, sacii de dormit, corturile și pachetele pentru pescuit, care apar în modele similare și culori îndrăznețe precum ținutele.


Deschide videoclipul

Alessandro Michele de la Gucci cochetează cu moda supremă, astfel reușind să încorporeze foarte natural și distractiv sigle de la Hollywood recunoscute, precum cea de la Disney, Paramount Pictures și Chateau Marmont, în colecțiile sale. Acum, și-a îndreptat atenția un pic mai spre Nord, către compania de îmbrăcăminte pentru munte fondată în Berkeley, California, în 1968.

Text: Bettina Cristea

februarie 17th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate