O piele cu 10 ani mai tanara

o piele cu 10 ani mai tanaraRidurile profunde, pielea lasata si petele dau batai de cap femeilor dar si barbatilor, cu varste peste 30 de ani, care isi doresc sa arate perfect. Pentru asemenea probleme au la dispozitie tratamente pentru intretinerea faciala si corporala.Lifting pentru o piele mai tanara

Procedeele chirurgicale de lifting pot sterge urmele anilor de pe fata. Liftingul consta in eliminarea pielii in exces si reasezarea tesuturilor profunde, construindu-se astfel o imagine improspatata. In general, inciziile sunt bine ascunse si deloc vizibile, cicatricile fiind amplasate de obicei in spatele urechilor. Acest procedeu este recomandat tuturor persoanelor peste 30 de ani, nemultumite de aspectul facial general si poate fi considerat cel mai sigur deoarece rezultatele se pot mentine pana la 10 ani. Recuperarea dupa interventia chirurgicala dureaza in jur de 14 zile si este insotita de dureri de o intensitate variabila.

 

Peeling profesional sau facut acasa?

Peelingul superficial, facut acasa cu diverse produse cosmetice speciale, poate fi folositor celor sub 30 de ani, care nu considera ca au probleme majore cu tenul. In concluzie, peelingul realizat acasa cu regularitate poate sterge liniile fine, dar nu ridurile, poate improspata tenul, dar nu il poate intineri si poate remedia acneea, desi nu o poate vindeca complet.

 

Pentru o piele cu 10 ani mai tanara: tratamentele cu oxigen

In cabinetele cosmetice si in spa-uri a luat amploare o metoda de intinerire faciala care se bazeaza pe oxigen. Acesta are proprietati antibacteriene, antivirale, antimicotice si antiinflamatoare, care determina producerea unei cantitati impresionante de colagen in straturile profunde ale pielii si ajuta la stergerea liniilor expresive, dar si a ridurilor profunde. Mai mult, acest tratament este foarte bun si pentru pregatirea tenului de iarna, deoarece il hidrateaza corespunzator, facandu-l sa reziste la temperaturi scazute.

 

Cosmetice pretioase pentru o piele frumoasa

Perlele, pulberea de diamant si caviarul sunt considerate cele mai promitatoare componente ale unui produs cosmetic. Este adevarat ca si preturile cosmeticelor de top bazate pe aceste ingrediente sunt pe masura, insa acestea promit a avea efecte de lifting, de iluminare si  de catifelare pe termen lung.

 

Text: Alina Lupa