O poveste de vară în trend pentru el și ea

Fiecare vară are o poveste. În ceea ce privește moda, sezonul acesta ai toatã libertatea de a deveni orice personaj vrei din cartea ta de vară plină de povești memorabile și vibrante. Tăieturi pastelate și curate pentru un look idilic? De ce nu? evadări pe insule, cine romantice lângă lac, sau poate preferi să te uiți pe străzile capitalelor din toată lumea: îmbracă-te pentru amintiri noi!

Farmaciștii Catena recomandă în perioadele stresante, precum cele în care avem de dat examene sau când avem de dus la bun sfârșit anumite proiecte profesionale, dar și când ai nevoie de un aport de energie și este foarte important să avem grijă de sistemul imunitar, un supliment pe măsură. Susținătorul nostru este Tonico Forte, suplimentul alimentar care ne oferă energie și ne ajută să facem față schimbărilor de temperatură.

Peek & Cloppenburg oferă o gamă largă de stiluri și culori, de la beige, galben deschis, șampanie, alb, albastru pudră până la mentă care se potrivesc perfect cu pielea mai închisă vara și te vor face să te simți ușoară ca o pană în explorarea locurilor noi.Culori fierbinți și tonice pentru un look fresh

Culori fierbinți și tonice pentru un look fresh și o apariție cool în oraș sau o petrecere în grădină. Îndrăznește să porți turcoaz, verde regal, albastru electric, portocaliu. Îmbrățișează libertatea de a fi tu însuți și alege ținutele care îți susțin visele de vară, mereu confortabilă și atractivă în toate pozele și videoclipurile care arată povestea ta de vară.

Sezonul acesta la Peek & Cloppenburg bucură-te de o feerie în ceea ce privește moda și sentimentele și inspiră-te din varietatea colecțiilor de îmbrăcăminte premium și branduri de top precum Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Boss Black, HUGO, Wellensteyn, Armani Exchange, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, CK Jeans, Hugo, Versace, Marc Cain, Max Mara, Sporttalm, Marc O’Polo, dar și mărci exclusive P&C precum Christian Berg, Review, Montego, Jake’s Casual.

Bettina Cristea

foto: PR