Oana Andoni: „Barbatul tau este intotdeauna barbatul ideal.”

Oana Andoni: „Barbatul tau este intotdeauna barbatul ideal.”Cum  faci un barbat sa se implice mai mult intr-o relatie si ce asteapta o femeie de la partenerul ei? Oana Andoni, prezentatoarea stirilor de weekend de la Pro TV, se pare ca isi cunoaste foarte bine dorintele, acestea fiind insumate de proaspatul ei sot, Catalin Stoica. 

Oana este de parere ca, in zilele noastre, nu doar barbatii, ci si multe femei au o fobie vizavi de verighete. Dar atunci cand intalnesc persoana potrivita, aceasta teama dispare. „Nu cred ca e nevoie de tot felul de scheme si tehnici pentru a determina un barbat sa fie implicat”, spune jurnalista. Atunci cand exista iubire, incredere, respect intre parteneri, totul vine de la sine, firesc.

Timpul – pro sau contra unei relatii
Vedeta Pro Tv este de parere ca „timpul e cel care lucreaza in favoarea sau defavoarea ta si te ajuta sa hotarasti daca el e alesul sau nu.
Te poti indragosti intr-o secunda. Apare o scanteie, e un clic si gata! Nu te gandesti in acel moment sa-i cantaresti calitatile si defectele celui de langa tine.”

Defectele barbatului
„Barbatul are doua defecte majore, pe care si le dezvolta pe parcursul unei relatii”, considera Oana Andoni, continuand: „Prima este neacordarea de respect suficient, iar a doua, ca uita, odata cu trecerea timpului, cu desavarsire, de romantism. Si ar mai fi complexitatea unei intalniri. Barbatul face planuri, cauta cafeneaua perfecta, isi verifica creditul de pe card, pe cand pentru o femeie, daca e cu persoana iubita, chiar si o simpla plimbare poate constitui o seara perfecta”.

Ce este important pentru o femeie?
Intr-o relatie adevarata sunt cateva lucruri vitale ca importanta. Banii, de exemplu, nu sunt pe primul loc pentru o femeie. Ei trebuie doar sa asigure o existenta decenta. Copiii insa au o importanta capitala pentru implinirea cuplului, pentru barbat fiind chiar aprobarea finala ca se afla cu persoana care trebuie. Iar pe primul loc se afla, bineinteles, iubirea. „Atunci cand o femeie si un barbat reusesc sa iubeasca la fel, au cea mai fericita relatie de pe planeta.”, crede Oana.

„Femeile discuta de obicei mai mult despre structura interioara a barbatului, in timp ce ei, barbatii, sunt preocupati preponderent de aspectul exterior al doamnelor sau domnisoarelor.”

Text: Mihnea RATTE
FOTO: Pro TV