Oana Ionita si Florin Budnaru, o familie model

Fosta balerina Oana Ionita si tenorul de la Teatrul de Opereta Florin Budnaru formeaza de aproape un an jumatate un cuplu cu acte in regula. Sunt o familie model si acest lucru se vede cu ochiul liber. Isabel, fiica Oanei dintr-o relatie anterioara cu un barbat de origine spaniola, deja il numeste tata pe Florin, avand o relatie foarte apropiata cu acesta. De curand, fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor a devenit mamica, aducand pe lume un baietel sanatos, pe nume Mihai Maxim.

 Tonica Tv: Oana, felicitari pentru familia frumoasa pe care ai construit-o impreuna cu Florin!

Oana Ionita: Multumesc! Suntem o familie frumoasa, dar spun eu ca suntem asa datorita sotului meu, Florin Budnaru, nu datorita mie. Eu nu am niciun aport. El este echilibrul meu si daca nu ar exista in viata mea, probabil ca nu am fi aceasta frumoasa familie care suntem astazi.

 

Tonica Tv: A fost geloasa Isabel cand a venit pe lume Mihai Maxim?

Oana: Cand am nascut, ea m-a vazut la spital si a suferit foarte mult. Am facut o greseala ca am luat-o pentru ca, vazandu-ma la pat, se intreba ce caut eu acolo si de ce sufar eu din cauza lui bebe. Ea l-a perceput asa, ulterior i-am explicat ca asa am nascut-o si pe ea, tot la spital si a inteles. Acum il rasfata, il iubeste si ma ajuta cu baita de seara, cu scutecele, cu tetinele si este foarte atasata de fratiorul ei.

 

Tonica Tv: Cum il striga Isabel pe Florin?

Oana: Il striga “tati” si ma bucur de asta, practic cu el isi petrece cel mai mult timp. Eu sunt partea masculina din casa. Eu alerg cel mai mult, iar el este mai prezent decat mine.

 

Tonica Tv: Ce v-a inspirat in alegerea numelui Mihai Maxim?

Oana: Sotul meu si-a dorit sa se numeasca Maxim pentru ca este numele personajului sau preferat din musicalul Rebecca si este, totodata, un nume puternic. Eu am zis ca unui bebelus este mai greu sa-i zici Maxim cand el este asa mic, dar a fost dorinta lui Florin. Iar cel de-al doilea nume, Mihai, este numele nasului nostru, Mihai Gainusa.

 

Tonica Tv: Cum impartiti responsabilitatile in familie?

Oana: Avem noroc cu cele doua “bone filipineze”: mama mea si mama lui Florin, care ne ajuta foarte mult. Ele stau cu copiii si astfel noi putem sa ne organizam salile de dans, emisiunea si activitatile personale si profesionale.

 

Tonica Tv: Ce valori morale incerci sa le insufli celor mici?

Oana: In primul rand respectul fata de ceilalti. Eu imi doresc foarte mult ca ei sa inteleaga modestia, si nu infatuarea sau rautatea. Vreau sa-i invat sa aprecieze ceea ce este bun si pozitiv in jurul lor.

 

Tonica Tv: Ce consideri ca nu ar trebui sa-i spuna o mama niciodata copilului?

Oana: In primul rand nu trebuie sa-si faca micutul sa se simta prost din cauza niciunei decizii pe care a luat-o la un moment dat. Trebuie sa-si canalizeze copilul in directia buna, dar fara cuvinte urate.

 

Tonica Tv: In timpul sarcinii, cate kilograme ai luat in plus?

Oana: Am luat multe kilograme in plus, dar nu m-am cantarit pentru ca nu am vrut. Am avut o burtica foarte mare si asta a fost bine pentru bebelus pentru ca a avut mult lichid amniotic in care el s-a simtit confortabil si s-a hranit cum trebuie.

 

Tonica Tv: Cum ai revenit la forma fizica initiala?

Oana: Nu am slabit inca pe cat ar trebui. Mai am multe kilograme de dat jos pana sa ajung la forma ideala, cea pe care eu mi-as dori-o.

 

Tonica Tv: Tii vreo dieta in acest sens?

Oana: Nu, nu tin pentru ca nu am timp. Cresterea copiilor este cea mai eficienta dieta in acest moment.

 

Text: Madalina Manole