Oana Tache așteaptă un bebeluș „extraterestru”

Există cu siguranță și vești frumoase și multe bucurii în această perioadă care pentru Oana Tache a venit cu multe emoții pozitive. Ea a ales să împărtășească astăzi una dintre cele mai importante vești, aceea că va fi mămică.Un secret păstrat cu grijă

Vedeta însărcinată în șase luni spune că a primit acest cadou special de Crăciun și a ales să se bucure cât mai mult de minunata veste doar alături de cei dragi. „Sunt foarte fericită! E o experiență complet nouă, o perioadă atât de frumoasă, atât de plină de trăiri și emoții încât simți nevoia să te dedici complet și să trăiești totul la intensitate maximă.  Nu sunt secretoasă de fel. De fapt, după mai bine de 25 de ani în atenția media e greu de spus că sunt lucruri pe care publicul să nu le știe despre mine de la MTV, ProTV, radio, presă scrisă sau din online. Și totuși… A fost și este atât de mare bucuria, încât am vrut să o țin doar pentru mine și familie cât mai mult timp”.

Un băiat

Oana mai spune că atât ea, cât și soțul ei, Filip, își doreau să devină părinți, iar momentul a venit la mii de kilometri depărtare de casă. Astfel, bebelușul a fost conceput în vacanța din Japonia, petrecută în iarna lui 2019. „Ne doream foarte mult să devenim părinți. Însă, mai ales pentru că amândoi suntem foarte activi profesional, a fost nevoie de o relaxare completă și o <fugă>în capătul celălalt al lumii, ca să ne resetăm și să neconcentrăm pe ceea ce, iată, împlinește familia noastră. Am aflat de Crăciun că vom fi trei și, deși sună a clișeu, vestea asta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. De când am aflat că va fi băiat, glumim foarte des spunându-ne că, odată conceput în Japonia, Țara Soarelui Răsare, bebelușul nostru va fi sigur un mic extraterestru dependent de răsărituri, vitezăși tehnologie.  Cu așa părinți, sigur va fi un omuleț hiperactiv, vesel și cu personalitate”, crede vedeta. Oana spune că de la ea va moșteni pasiunea pentru muzică, festivaluri și sport extrem, iar de la tatăl lui o să învețe cum stă treaba cu matematica, fizica și științele exacte. Încă de acum își face simțită prezența în mod viguros, pentru că viitoarea mămică constată cât de mult dă din picioare, ceea ce o face să își imagineze cum o să umble cel mic cu blugii rupți pe la concerte sau cum va fi când vor pleca cu el la sailing sau schi.

Despre distracție și aventură

Ea se bucură și de o sarcină foarte ușoară, adăugând că până acum bebe nu i-a dat deloc bătăi de cap și nici nu a făcut-o să ia o pauză din activitatea profesională. „Evident, am fost mult mai atentă cu efortul pe care îl fac, dar nici nu m-a privat în vreun fel de ceva. Am fost la schi și la concerte în afara țării până să se declare starea de urgență și sunt convinsă că și după ce se va naște, vom fi la fel de fericiți. Cred din tot sufletul că un copil este genul de experiență care îți schimbă complet viața, dar în același timp contează foarte mult cum te raportezi la întreaga ipostază. Așa că mă păstrez pozitivă cum mă știți și încrezătoare că abia de-acum încep distracția și aventura”.

Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, vedeta care s-a lansat la 5 ani în televiziune, la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă are la activ peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. A fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV.