Obiceiurile ciudate ale Angelinei Jolie

0a0ashutterstock_77419987Un angajat al Angelinei Jolie spune ca frumoasa actrita, in ciuda imaginii de femeie model, inca a mai pastrat cateva obiceiuri bizare. A renuntat la pasiunea pentru sange (in trecut purta la gat o sticluta cu sangele fostului sau sot), dar a inceput sa aiba o atitudine deloc obisnuita fata de mancare.

“Este obsedata de supa”, spune angajatul acesteia pentru revista In Touch Weekly. Ii plac supele usoare si sunt zile intregi cand mananca doar acel aliment. In unele zile mananca doar nuci si bea ceai, in altele doar carne rosie insotita de vin rosu.

Jolie pare ca devine mai ciudata pe zi ce trece. Un prieten vechi de-al actritei a declarat ca Angelina incearca sa-si ascunda nebunia, dar are o parte pe care pur si simplu n-o poate stapani.

O alta ciudatenie a Angelinei este placerea de a pastra bandajele folosite de pe ranile copiilor sai intr-un borcan mare, considerand acest lucru ca fiind o manifestare artistica. In plus, actrita se incuie in fiecare zi in subsol pentru cateva ore ca sa faca exercitii si nimeni nu are voie sa o deranjeze in acest timp. Sa fie oare Angelina cea mai bizara actrita de la Hollywood?

Text: Bianca Badescu