Obtine gene seducatoare in mod natural

shutterstock_1392Genele pot transforma total privirea si aspectul fizic al unei femei, de aceea tot mai multe reprezentante ale sexului frumos aleg sa poarte gene false pentru a fi mai atractive. De cele mai multe ori insa, genele false nu au un aspect natural si in plus pot dauna ochilor. De ce sa optezi pentru ele, cand exista alternative care sa te ajute sa ai gene lungi si bogate in mod natural? Cu putin efort, vointa si timp, rezultatul poate fi cel dorit.

  • Uleiul de ricin este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a spori cresterea genelor. Uleiul de ricin se aplica in mod regulat inainte de a merge la culcare. Se poate folosi, de asemenea, si uleiul de ricin caldut care se aplica la radacina genelor si pe lungimea lor cu ajutorul unui betisor de vata. Utilizeaza-l regulat timp de 2 luni iar genele tale vor avea un aspect sanatos.
  • Uleiul de vitamina E se aplica la fel ca si cel de ricin. Acest ulei este cunoscut pentru proprietatile sale calmante, reduce iritatiile si mancarimile care pot aparea in zona genelor. Utilizarea lui reduce caderea genelor si promoveaza cresterea lor.
  • Nu uita sa iti perii genele la fel cum faci si cu parul de cel putin doua ori pe zi. Foloseste periuta unui rimel, curatata si dezinfectata. Poti sa folosesti si anumite uleiuri special destinate ingrijirii genelor pe care le gasesti in comert.
  • Indeparteaza machiajul de fiecare data cand mergi la culcare, de preferat cu apa micelara, care este foarte blanda si are o formula fara parfum.
  • Tine o dieta bogata in proteine, pentru ca un organism sanatos te va ajuta sa ai automat gene lucioase si frumoase. Pestele, cerealele si nucile ar trebui sa faca parte din meniul tau zilnic.

 

Text: Ruxandra Raica