Olivia Munn si Brad Richards formeaza un nou cuplu?

1a1abOlivia-Munn-1632x2464-439kb-media-3351-media-132277-1203294902_1_Actrita Olivia Munn se pare ca si-ar fi gasit linistea in bratele sportivului Brad Richards, care activeaza in echipa de hochei pe gheata New York Rangers. Se pare ca relatia celor doi este una noua, iar surse din anturajul Oliviei au declarat ca vedeta este extrem de incantata si asteapta sa vada cum vor decurge lucrurile.

Actrita a fost vazuta recent in public alaturi de cativa prieteni la un meci al echipei New York Rangers facand galerie si fiind foarte fericita.

 

Olivia si Brad au fost zariti de asemenea cinand la un restaurant cu specific italian si pareau ca se simt foarte bine impreuna. Pentru a va reimprospata memoria in ceea ce o priveste pe Olivia Munn (31 de ani), aceasta este actrita, model si vedeta de televiziune, iar printre cele mai cunoscute productii in care a jucat se numara: Iron Man 2 (Iron Man – Omul de otel 2), Date Night (Intalnire cu surprize) si I Don’t Know How She Does It (Oare cum o reusi?).

 

Text: Ruxandra Raica