Olivia Ster si Andi Moisescu, se iubesc fara nici un efort

moisescuS-au cunoscut absolut din intamplare. Un vecin de-al lui Andi, de fel din Oradea, l-a intrebat daca o cunoaste pe Olivia, in calitate de colegi la ProTV. I-a raspuns ca nu, dar ca i-ar face placere. S-a oferit sa-l ajute. Pare ciudat, dar Andi are nevoie de ajutoare exterioare. Si iata ca a mers, azi relatia lor este completa si au ajuns la frumoasa cifra de trei, dupa aparitia lui David.
 
Mass-media, cu un pas in urma
Andi se intorcea din Statele Unite cu inelul de logodna in buzunarul de la piept cand relatia a fost oficializata in mass-media. Despre inel s-a aflat abia cu sase luni mai tarziu. Andi si Olivia reprezinta o familie echilibrata si, prin urmare, foarte fericita. Nu au nicio reteta si niciun secret de dezvaluit. Se potrivesc in mod natural si se iubesc fara niciun efort. Asta-i tot.

O noua viata
Cei doi nu cred ca exista varste ideale pentru a avea un copil. Ei s-au decis sa-l aduca pe lume pe David in momentul in care s-au simtit pregatiti, si anume Andi la 34 si Olivia la “momentul potrivit”. Responsabilitatea unui parinte este cresterea copilului, nu numai conceperea lui. ”La facut e inghesuiala mare, ca-i tare placut. Cand vine vorba sa nu-ti mai aparti, atunci incep sa dea multi din colt in colt”, spune Andi. Ce s-a schimbat de cand s-a nascut David? Viata lor in sine. Au inceput una noua. De fapt, au inceput in sfarsit viata. Problemele nu i-au prea vizitat in perioada sarcinii. Asa ca au putut sa mearga la un festival de jazz in Olanda, cand David mai avea foarte putin pana sa se nasca. “Daca-i placea copilului muzica de mic, eu nu ma puteam opune. Si nici maica-sa, fireste!”, explica Andi.

Impartirea sarcinilor
In primul an greul a cazut pe Olivia. Spre marea lor bucurie, l-a putut alapta pe David pana la 1 an si o luna. Dupa intarcare, Andi si Olivia cred ca raspunderea este impartita echitabil. TONICA i-a pus la incercare, sa-l caracterizeze pe David in trei cuvinte. Nu au putut. , au raspuns cei doi parinti.

Olivia: Sunt mai slaba dupa ce am nascut

David
“Nasterea a fost frumoasa. Cand doctorii iti sunt prieteni apropiati, ai un plus de liniste. Am nascut prin cezariana si lui David nu i-a displacut deloc asta. Cred ca mi-a si zis mersi imediat ce-a vazut lumina zilei, dar eu nu l-am auzit prea bine pentru ca eram sub anestezie. Povestea cu nascutul in apa n-are niciun farmec daca apa nu e de firma si n-are cristale Swarovsky. Ma rog, am alte pasiuni!”

Nasterea
“Eu sunt acum putin mai slaba ca inainte de nastere. Daca exista domnisoare ingrijoarate de silueta lor dupa nastere, sa se gandeasca bine inainte.”

Iubirea
”Nu am avut alti iubiti inainte de Andi. Poate ca am mai lasat pe cineva sa ma tina de mana, sa ma invite la cinema, dar de la o amandina pana la iubire, e drum lung.”

Andi: o sotie cum nici in vise nu exista

David
“Cand vine vorba de copil, cariera e un amanunt absolut insignifiant. Sarcina Oliviei nu mi-a afectat cariera in niciun fel. Am o sotie cum altii nici in vis n-au avut. David a aparut chiar la momentul potrivit. Ne-am gandit serios inainte sa ne apucam de treaba. Se spune ca viitoarele mamici au mofturi si pretentii ciudate. Dar cand sotia iti aduce pe lume cel mai minunat baiat, isi inchipuie cineva ca pe mine ma intereseaza cat e pofta si cat e moft? Eroare!”

Nasterea
“Eu am filmat nasterea. Cadru cu cadru. Pana in momentul in care a aparut David. Atunci am renuntat definitiv la aparatura, pentru ca nimic nu se compara cu functia de tata.”

Iubirea
“Abia dupa ce ai un copil incepi sa simti ce inseamna de fapt o familie. Le recomand tinerilor care isi doresc o cariera si din aceasta cauza amana nasterea unui copil sa le iasa prostia asta din cap.”

Text: Mihnea Ratte
FOTO: Pro TV