Omagiu adus de Kate Middleton regretatei regine, Elisabeta a II-a

La sfârșitul unui weekend lung de sărbători de încoronare, Palatul Buckingham a împărtășit trei portrete oficiale ale Regelui Charles, ale Reginei Camilla și ale membrilor familiei regale. Regele Charles poartă regalia completă de la ceremonia de la Westminster Abbey, dar portretul a oferit publicului prima vedere a rochiei Alexander McQueen pe care Prințesa de Wales a purtat-o sub robele ei oficiale, precum și bijuteriile alese.

Farmaciştii Catena recomandă Cyclax – gama preferată a reginei Elisabeta a II-a,  produsele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibile

Rochia lui Kate este împodobită cu broderii cu motive de trandafiri, scaieți, narcise și trifoi, pentru a reprezenta cele patru națiuni ale Regatului Unit (aceleași flori au apărut pe rochia ei de mireasă în 2011).

Imaginea arată, de asemenea, modul în care Prințesa a onorat-o pe regretata Regina Elisabeta a II-a în acea zi purtând colierul său cu Festoon George al VI-lea, care a fost comandat în 1950 de Regele George al VI-lea pentru Prințesa Elisabeta de atunci. Regele i-a cerut bijutierului regal Garrard să transforme 105 diamante din Colecția Regală într-un colier special pentru fiica sa, format din trei șiruri de diamante de diferite dimensiuni. Cadoul de la tatăl ei, care a murit când ea avea doar 25 de ani, a fost una dintre bijuteriile preferate ale Reginei.

Regina a fost fotografiată pentru prima dată purtând colierul la scurt timp după încoronarea sa în 1952 și l-a purtat de mai multe ori în timpul primului său turneu în Commonwealth. Monarhul a purtat apoi Colierul Festoon pentru multe momente memorabile, istorice de-a lungul domniei sale, inclusiv pentru cel puțin 10 deschideri de stat ale parlamentului și importante turnee regale și întâlniri cu demnitari – ea îl purta când a dansat cu președintele Ford la Casa Albă.Bijuterii din colecția reginei

Este prima dată când Prințesa de Wales poartă acest colier și este o alegere extrem de importantă. Toate alegerile de bijuterii ale lui Kate au fost sentimentale: ea a purtat, de asemenea, cercei cu diamante și perle din Marea Sudului care au aparținut anterior Prințesei Diana, care au un design de potcoavă cu diamante tăiate în marchiză. Diana a fost fotografiată purtându-le de nenumărate ori, inclusiv într-o vizită în Australia în 1996. În ceea ce privește tiara lui Kate Jess Collett x Alexander McQueen, aceasta a fost deosebit de specială prin faptul că fiica ei, Prințesa Charlotte, a purtat o versiune în miniatură în ziua încoronării.

Foto: hepta, vogue, facebook The Royal Family