Oprah Winfrey este in conflict cu Rosie O’Donnell

d8512efe9ad7Cunoscuta prezentatoare TV Oprah Winfrey nu se mai intelege deloc cu Rosie O’Donnell de cand a decis sa-i scoata talk-show-ul lui Rosie de pe postul sau de televiziune OWN, pe motiv ca face rating prea mic.

Problemele au inceput cand Oprah a chemat-o la ea pe comediana si i-a dat vestea. “A fost o conversatie foarte ciudata, evident. Oprah a vrut sa ii dea vestea intr-un mod cat mai profesionist si demn. Rosie i-a multumit lui Oprah pentru oportunitate si a incheiat conversatia brusc”, a declarat o sursa.

Lui Rosie se pare ca nu i-a picat bine nici comunicatul de presa dat de Oprah pentru a-i anunta plecarea, pentru ca a simtit ca toata responsabilitatea esecului a fost plasata pe umerii sai. Reprezentantii lui Rosie au sunat-o pe Oprah pentru a-i spune cum sa modifice comunicatul de presa. In replica, Oprah a trimis vorba ca vrea ca Rosie sa o sune daca are vreo nemultumire sau ceva sa-i comunice. Insa Rosie nu a mai sunat-o pe Oprah, fapt care a dat de inteles ca intre cele doua nu mai e cale de impacare.

Text: Bianca Badescu