Oprah Winfrey: “Interviul cu Lance Armstrong este cel mai important din cariera mea”

oprah-winfrey-22Oprah Winfrey a declarat ca interviul realizat cu Lance Armstrong  este cel mai important  din cariera sa, dat fiind ca a primit raspunsuri importante, la care nici nu se astepta. Lance a acordat interviul faimoasei prezentatoare in vila sa din Austin si a durat mai mult de doua ore si jumatate.

Fostul ciclist american a recunoscut in premiera ca s-a dopat, dar nu a detaliat metodele prin care a recurs la acest lucru. Aceasta marturisire vine dupa multi ani in care Lance Armstrong a negat ca ar fi utilizat substante interzise.

Dupa realizarea interviului, Winfrey a marturisit ca este “multumita” de interviul acordat de fostul ciclist chiar daca a durat atat de mult. “Am fost pur si simplu hipnotizata de raspunsurile pe care le-am primit de la Lance dar si de timpul petrecut impreuna”.

Interviul intreg cu Armstrong va fi difuzat in doua parti, pe data de 17, respectiv, 18 ianuarie, la ora 21:00, pe postul de televiziune ET.  Interviul va fi, de asemenea, disponibil si pe canalul oficial oprah.com.

 

Text: Andreea Popescu