Oprah Winfrey isi dezvaluie pentru prima data coafura naturala

Oprah Winfrey isi dezvaluie pentru prima data coafura naturalaOprah Winfrey a pozat pentru coperta din aceasta luna a revistei O, The Oprah Magazine, cu parul sau natural, asa cum sta el de la mama-natura.

Oprah a marturisit ca a fost un moment cand aproape si-a taiat tot parul: “Am vrut sa ma tund zero, a la Camille Cosby, dar sotul meu, Bill, m-a convins de contrariu: «Nu face asta», mi-a zis. «N-ai forma capului potrivita si o sa fii dezamagita de tine apoi.» I-am ascultat sfatul”, a marturisit Oprah.

In acest numar al revistei, cunoscuta prezentatoare a mai marturisit ca singurele schimbari de frumusete care functioneaza “sunt cele in care ceva din interiorul celui care le primeste face clic, aliniindu-se cu ceea ce se primeste. Singura cale de a ne transforma este prin intermediul mintii”.

Oricum, din cate putem vedea in poza de pe coperta, Oprah a facut o alegere buna cand si-a lasat parul natural sa creasca.

 

Text: Badescu Bianca

august 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate