Oprah Winfrey: „Tefal Actifry mi-a schimbat viata! Si nimeni nu ma plateste ca sa spun asta”

Oprah Winfrey a descoperit de curand ca visul ei de a gati gustos, sanatos si in acelasi timp cu putina grasime a devenit realitate, datorita ultimului aparat electrocasnic din bucataria ei: Tefal Actifry. Celebra prezentatoare americana, indragita in toata lumea si cunoscuta datorita faimosului show de televiziune ce ii poarta numele, a incercat intotdeauna sa promoveze un stil de viata sanatos, sustinut prin alimentatie corecta, exercitii si detoxifiere.

Chiar daca nu a semnat niciodata un contract de publicitate cu Groupe Seb, Oprah marturiseste publicului intr-un mesaj pe Twitter ca s-a indragostit iremediabil de noua ei friteoza Tefal Actifry, care, spune ea, i-a schimbat viata. Pe 15 februarie, Oprah publica o fotografie cu ultimul gadget din bucataria ei, alaturi de care scrie: „This machine .. T-fal Actifry has changed my life. And they’re not paying me to say it.”

Tefal Actifry are un design modern si este usor de utilizat, pentru ca tu sa te bucuri din plin de timpul petrecut in bucatarie.

Text: Andreea Popescu