Opteaza pentru bronzarea organica la Salonul Diamonds Body

Opteaza pentru bronzarea organica la Salonul Diamonds BodyVara este pe sfarsite, dar asta nu inseamna ca pielea ta nu poate ramane in continuare bronzata, seducatoare. Poti opta pentru bronzarea organica la Salonul Diamonds Body, pentru un nou si revolutionar sistem de bronzare care iti confera un bronz intens si perfect uniform in doar 5 minute. Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare (cu alte cuvinte se efectueaza numai in saloane) prin care se aplica prin pulverizare, cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie total organica ce va colora instantaneu pielea intr-o nuanta naturala, placuta, calda.

Spre deosebire de alte metode de bronzare (de exemplu cele pe baza de zahar), aceasta solutie este 100% naturala si provine din miere de albine pentru o nuanta mai deschisa si din coaja de nuci verzi pentru cea inchisa. Asadar, pentru un bronz frumos si uniform faceti o vizita Salonului Diamonds Body.

 

Text: Ruxandra Raica

august 29th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate