Orice telefon mobil reciclat = un copac plantat

I_love_recyclingTelefoanele mobile au devenit, mai ales in ultimii ani, o parte importanta a vietii fiecarui om. Conform estimarilor, romanii isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime, daca sunt reciclate corespunzator.

Astfel, Cosmote Romania isi incurajeaza clientii sa fie responsabili in ceea ce priveste mediul inconjurator, prin reciclarea telefoanelor mobile vechi. Astfel, prin intermediul programului I Love Recycling care se desfasoara si in magazinele Cosmote si Germanos pana la sfarsitul lunii septembrie, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare se va planta un copac care va fi ingrijit pana la varsta de 5 ani (programul Adopt a Forest).

Pentru cei mai “verzi” clienti, Cosmote ofera 3 smartphone-uri in cadrul concursului care se desfasoara pe pagina de Facebook dedicata. Astfel, prin simpla postare a unei poze din timpul predarii telefonului mobil vechi si raspunsul la o simpla intrebare, veti putea castiga un telefon de ultima generatie. Oricine poate contribui la protejarea mediului inconjurator!

 

Text: Ruxandra Raica