Orlando Bloom a fost ametit de succes

1a11ic5g2o32La inceputul carierei, Orlando Bloom obisnuia sa se ia prea in serios, dupa cum spune chiar el.

Actorul din Piratii din Caraibe a fost prins in capcana stralucitorului Hollywood si a fost ametit de faima. “La un moment dat, dupa o perioada de 10 ani, incepusem sa ma iau prea in serios. Si asta este reteta dezastrului. Dar mai sunt si alte campuri minate si gloante pe care trebuie sa le eviti: femei, droguri, alcool, jocuri de noroc, orice vrei”, a declarat Orlando.

Intrebat daca a cedat in fata acestor vicii, actorul a raspuns: “Bineinteles. Glumesti? Cine n-ar fi cedat? Cand ai atatea optiuni, le alegi pe unele dintre ele, nu? M-am complacut in ele de multe ori”.

Dupa casatoria cu modelul Miranda Kerr si nasterea baietelului sau, Orlando pare sa fi revenit insa cu picioarele pe pamant. Acum spune ca ii place sa iasa cu oameni adevarati, nu sa stea intr-o cusca de aur. “Urasc sa fiu pus pe un piedestal pentru ca poti cadea de sus. Oamenii incep sa-ti faca asta – mi s-a intamplat des – si ma gandeam: «Va rog, nu-mi faceti asta, nu credeti ca sunt nu stiu cum, sunt la fel ca ceilalti oameni»”, a mai adaugat actorul.

Text: Bianca Badescu