Orlando Bloom, producator si in rol principal in drama „The Good Doctor”

orlandoCel mai recent film din cariera renumitului actor Orlando Bloom este pe punctul de a se lansa. Filmul „The Good Doctor” este o drama independenta in care Orlando interpreteaza rolul unui medic timorat, care incearca sa isi impresioneze superiorii si colegii. Pe parcursul filmului, ambitia medicului se transforma in obsesie, in momentul in care o pacienta in varsta de 18 ani este internata in clinica lui cu o infectie renala.

Dorindu-si respectul colegilor de breasla, tanarul medic incepe sa diminueze dozele de medicamente prescrise tinerei paciente (Riley Keough), pentru a o pastra mai mult timp in clinica sa.

Odata cu interpretarea acestui rol, Orlando Bloom isi continua cariera in domeniul cinematografiei independente. El a jucat in filmul “Sympathy for Delicious”, regizat de Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul Sundance, si a finalizat de curand filmarile pentru lungmetrajul “Main Street”. De altfel, a mai jucat recent si in piesa de teatru “In Celebration”, pusa in scena la Londra.

In drama “The Good Doctor”, Orlando va imparti platourile de filmare cu Michael Pena, Troy Garity, Courtney Ford, Taraji P. Henson, Rob Morrow si J.K Simmons. Printre producatorii acestei drame se afla si Orlando Bloom, iar regia este semnata de Lance Daly. Scenariul este scris de John Enbom.
„The Good Doctor” va debuta pe data de 31 august in Statele Unite ale Americii. Stiu ca va dura ceva timp pana ce vom putea si noi sa-i admiram calitatile actoricesti, insa producatorii promit ca filmul merita asteptarea.

 

Text: Andreea Popescu