Orlando Bloom si Miranda Kerr planuiesc sa se mute la New York

Orlando Bloom si Miranda Kerr planuiesc sa se mute la New YorkActorul britanic impreuna cu sotia sa australianca si cu fiul lor in varsta de 17 luni, Flynn, planuiesc o vacanta prelungita la New York. De fapt, planuiesc sa se mute acolo, asta dupa ce Orlando Bloom a acceptat sa joace pe Broadway intr-o noua interpretare a piesei „Romeo si Julieta”. O sursa a declarat pentru publicatia „The Sun” ca joburile celor doi artisti ii poarta pe acestia prin toata lumea si ca ar fi bine ca vedetele sa se stabileasca intr-un anumit loc, astfel incat sa poata petrece mai mult timp de calitate impreuna, ca familie.

Cuplul a locuit pana nu demult la Hollywood, insa incidentul in care a fost implicat un barbat dezbracat si drogat din fata vilei familiei le-a cam pus pe fuga pe cele doua staruri. Desi totul s-a terminat cu bine si barbatul in cauza a fost arestat dupa ce a incercat mai intai sa scape de urmaritori, parca Mirandei i s-a facut putin frica, aste desi cartierul este unul in care locuiesc numai vedete una si una, precum Charlize Theron, Will Ferell, Jason Statham etc.

 

Text: Ruxandra Raica

august 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate