Ovi a lansat un nou single in colaborare cu rapperul Mike Raw

Ovi_featArtistul Ovi si-a lansat in premiera pe pagina sa de Facebook (http://www.facebook.com/OviOfficial) cel mai recent single din cariera, single numit „One Day”, un featuring cu Mike Raw, un rapper de origine suedeza. Melodia are un sound comercial, este lucrata in studiourile Gala Records, iar Ovi, Thomas Schulz, Gabi Huiban si Mike Raw si-au pus amprenta personala asupra acestui single.

Artistul, pe care-l cunoasteti in urma participarii sale la Eurovision si nu numai, este hotarat sa cucereasca clasamentele de specialitate din Romania, dar si pe cele internationale. Pentru piata internationala, artistul a pregatit si o versiune in limba engleza care urmeaza sa fie lansata in cel mai scurt timp.“Am incercat sa facem ceva comercial fara sa uitam de calitate. Mi-am dorit o piesa cu priza la public si, in acelasi timp, antrenanta care sa ma reprezinte cat se poate de bine! «One Day» aduce in fata ascultatorilor o alta latura a mea!”, a declarat Ovi.

Puteti asculta melodia chiar aici: http://www.youtube.com/watch?v=YVWqCpU8pYk&feature=autoplay&list=UUEyv35Smo-O-qAVjSwC9C9g&lf=plcp&playnext=1.

 

Text: Ruxandra Raica