Ozonoterapia, un miracol pentru frumusete si sanatate

Ozonoterapia

Ozonoterapia este un tratament revolutionar cu efecte benefice atat in domeniul frumusetii, cat si al sanatatii, folosit cu succes deopotriva de vedetele autohtone si de celebritatile de peste hotare. Printre personalitatile care apeleaza la terapia cu ozon se numara actrita Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichello, regina Elisabeta a II-a, fotbalistul Zinedine Zidane, dar si rockerii de la Rolling Stones.


Beneficiile saunei cu ozon in frumusete

Ozonul are efecte miraculoase asupra pielii, fiind eficient in curatarea si detoxifierea dermului, in incetinirea procesului de imbatranire celulara, in eliminarea celulitei si in reducerea depozitelor de grasime. De asemenea, combate retentia de apa, trateaza problemele articulare si eczemele si imbunatateste tonusul muscular. Aceasta terapie se face cu ajutorul saunei cu ozon intr-o capsula incalzita la 37 grade Celsius.

Beneficiile ozonoterapiei in sanatate

Ozonoterapia imbunatateste metabolismul, are efect benefic in tratamentul bolilor gastrointestinale si hepato-biliare, sprijina detoxifierea ficatului si amelioreaza orice sindrom dureros. Este folosita cu succes in tratamentul bolilor neurodegenerative si in tratamentul complicatiilor provocate de diabetul zaharat. De asemenea, terapia cu ozon este folosita si in stomatologie, fiind utila in tratarea problemelor dentare si in remineralizarea dintilor.

Leziunile se vindeca mai repede sub actiunea ozonului, datorita proprietatilor lui antioxidante. De aceea, recuperarea dupa rupturile musculare, dupa infarct ori dupa atacuri cerebrale poate fi mai scurta. Persoanele infectate cu virusul HIV ori cu virusuri hepatice sau care fac tratamente cu citostatice pot apela la ozonoterapie ca modalitate de intarire a organismului”, a declarat dr. Stefan Tiron, medic spercialist ortoped, cel care a implementat pentru prima data terapia cu ozon in Romania la Centrul Medical Tiron.

Text: Madalina Manole