P. Diddy si Cameron Diaz: zvonuri despre o posibila idila

P. Diddy si Cameron Diaz: zvonuri despre o posibila idilaFrumoasa Cameron Diaz a fost vazuta de mai multe ori in compania lui P. Diddy (Sean Combs). O sursa apropiata celor doi a declarat faptul ca Diaz a fost curtata asiduu de catre Combs in timpul Premiilor Oscar din acest an si se pare ca, pana la urma, rapperul nostru a cam reusit sa o vrajeasca pe actrita. Cei doi au inceput sa se intalneasca dupa ce Diaz a pus capat relatiei sale cu Alex Rodriguez in luna septembrie si se pare ca lucrurile devin din ce in ce mai serioase.

Paparazzii i-au surprins pe Sean si pe Cameron in timpul unor cine romantice, atat in New York, cat si in Beverly Hills. Dupa despartirea de Cameron, Alex a declarat ca vor ramane prieteni mai ales datorita faptului ca povestea lor de dragoste a fost una frumoasa, care s-a derulat in liniste. Rodriguez ii poarta lui Cameron un respect deosebit si spune ca o apreciaza foarte mult. Intrebarea ramane pana la urma daca P. Diddy ar putea sau nu sa fie urmatorul barbat din viata lui Cameron… si cum vor evolua lucrurile.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 18th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate