Palaria, din nou la moda?

Aceeasi Marie, alta palarieSunt multe feluri in care iti poti pune in valoare podoaba capilara si care nu au nimic in comun nici cu culoarea, nici cu tunsoarea. Ei bine, una dintre posibilitatile in mare voga este palaria. Pot fi elegante, expresive, comice si foarte sexy. In plus, palariile nu mai sunt doar simple palarii. Ele pot varia de la o coada de vulpe la o basca de sofer, pana la o colectie de cozi de fazan.

Majoritatea vedetelor sunt de acord cu ideea ca palariile sunt din nou la moda tocmai pentru faptul ca, bine alese, pun in evidenta trasaturile fetei si stralucirea parului. Palariile iti pot oferi o multitudine de personalitati pentru ca au ca principala calitate transformarea. Ele schimba proportionalitatea fetei, dau un aspect mai tineresc si mai sofisticat. Designerii sunt de parere ca palariile ne ajuta mai mult decat operatiile estetice.

 

 Pe cat de sofisticate ar putea parea, nu este nevoie sa astepti un moment special pentru a le purta. Le poti lua la o cina, la cumparaturi, cu rochii si cu tocuri inalte sau simplu, cu blugi. Sfat pentru a nu ti se turti parul atunci cand porti palarii foarte stramte: este foarte important sa nu folosesti niciodata produse de par care sa contina silicon sau substante uleioase. Atunci cand materialul palariei incalzeste aceste produse, parul se turteste, isi pierde din volum. Dupa ce iti dai jos palaria, inclina capul catre inainte si piaptana parul in jos pentru a-i reda volumul. 

Text: Ana Macovei