Pamela Anderson si Evers Matt formeaza un cuplu

pamela_anndersonO noua poveste de dragoste a prins contur peste Ocean. Este vorba despre Pamela Anderson si colegul sau de la concursul “Dancing on Ice” Evers Matt.

Fosta actrita din serialul “Baywatch” a declarat public ca povestea ei de dragoste a debutat luna trecuta, cand a inceput sa se intalneasca pe ascuns cu Evers, conform ultimelor relatari ale cotidianului “Mirror”.

Cu toate acestea, Anderson s-a intors inapoi in SUA. Surse apropiate ale frumoasei actrite au afirmat ca perechea are de gand anunte oficial ca sunt impreuna, cel mai probabil in luna martie, cand cei doi se vor intoarce in Marea Britanie pentru finala “Dancing on Ice”.

O sursa apropiata a declarat unui cotidian local ca iubirea dintre Anderson si Matt este una sincera si ca si-au facut planuri de viitor. “Ei au o legatura foarte stransa unul cu celalalt si si-au facut planuri pentru a se vedea in viitorul foarte apropiat. Matt a ramas cu Pamela, la casa ei din Malibu, cu putin timp inainte de Craciun, insa povestea a inceput atunci cand Pamela l-a invitat ca oaspete de onoare la petrecerea de Anul Nou de la Dorchester din Londra”.

Pamela Anderson a fost anterior casatorita cu Tommy Lee, Kid Rock si Rick Salomon. Ultima sa relatie a fost cu Isus Villa, component al Cirque du Soleil.

 

Text: Andreea Popescu