Pamela Anderson şi Jon Peters divorţează după 12 zile de mariaj

Celebra actriţă Pamela Anderson a declarat pentru un ziar american că ea şi producătorul filmului “A star is born” se despart. Cei doi s-au căsătorit acum două săptămâni în Malibu.

Avem nevoie de un timp pentru a reevalua ce dorim de la viaţă şi de la celălalt. Viaţa este o călătorie şi iubirea este un proces”, povesteşte Pam aceluiaşi ziar. „Cu acest adevăr universal în minte, ne-am decis amândoi să amânăm legalizarea certificatului de căsătorie şi să ne punem încrederea în acest proces. Mulţumim pentru respectul acordat vieţii private,” a continuat ea.Vezi AICI cum s-au cunoscut cei doi şi cum a fost la nunta lor!

Jon Peters este cel de-al cincilea soţ al iepuraşului Playboy, aceştia cunoscându-se încă din anii ’80, de când actriţa s-a mutat în Los Angeles.

Pamela Denise Anderson este actriță, sex simbol, manechin, producătoare de televiziune americano-canadiană în vârstă de 52 de ani.

Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P. A fost aleasă ca Playmate of the Month (Femeia lunii) pentru revista Playboy din februarie 1990, ea având cele mai multe apariţii în revistă; 14 la număr.

Text: Bettina Cristea