Pamela Anderson vrea sa se mute definitiv in Canada

Cocaine_Confession_Aired_On_TV_pamela_andersonIepurasul Playboy Pamela Anderson isi doreste sa se mute in Canada si sa se stabileasca acolo definitiv. Vedete din “Baywatch” s-a mutat in anii ‘80 in Los Angeles, atunci cand a inceput sa lucreze ca model, iar acum isi imparte timpul intre L.A. si Vancouver, unde spune ca isi doreste sa se stabileasca definitiv, deoarece acolo simte ca poate fi ea insasi.

“In L.A. ma simt de parca as interpreta un persoanaj. Ies ca sa-mi rezolv treburile si ma intalnesc cu tot felul de lucruri tipice zonei, pe care nu le voi mai intalni in alta parte. Cred ca oamenii care locuiesc aici nu stiu ce se intampla in alte zone. De aceea incerc sa ma implic si  in alte lucruri”, spune vedeta.

Pamela, in varsta de 44 de ani, are doi copii in varsta de 14 si respectiv 15 ani cu rockerul Tommy Lee si declara ca oamenii cred despre ea ca nu este o persoana inteligenta, insa sustine ca acest lucru nu este deloc adevarat. Anderson isi doreste sa se mute in Canada pentru ca acolo se simte complet relaxata si foarte fericita.

 

Text: Ruxandra Raica