Panama – cel mai vizionat clip în 2020

Videoclipul piesei “Panama”, lansat de către Matteo în urmă cu 7 ani, are în prezent 140.000.000 de vizualizări. Şi astfel, la finalul anului 2020, MediaPro Music rămâne casa de discuri din România cu cel mai vizualizat videoclip.

Fenomenul ce a provocat acest succes se numește “Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un număr semnificativ.

Single-ul “Panama” a devenit un fenomen în Asia în urmă cu doi ani, generând o adevărată nebunie online. A strâns până acum peste 140 milioane de vizualizări pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele fiind adunate în doar șase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia, ajungând în numeroase topurile muzicale. 


Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie (2018), când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards, în cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist. 
Canalul de YouTube al MediaPro Music are cel mai vizionat clip în 2020, dintre încărcările de pe canalele de YouTube ale caselor de discuri din România. Cu toate că a fost lansat în noiembrie 2013, videoclipul piesei “Panama” adună în fiecare an milioane de vizualzari; doar uploadul oficial a strâns peste 15 milioane de vizualizări în 2020, iar totalul vizualizărilor de pe YouTube, în 2020, depășesc 100 milioane de vizionari.