Tine-te bine, bine, Andra si What’s UP au o piesă nouă pentru tine!

La exact şapte ani de când au lansat hitul „K la meteo”, Andra şi What’s UP aniversează cu o nouă piesă împreună – „Ţine-te bine”.  Piesa celor doi artiști aduce una dintre cele mai tonice vibrații ale începutului de toamnă.

Piesa este compusă de What’s UP, Serban Cazan, Florin Boka şi Andra, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu şi a fost filmat pe parcursul unei zile. Relaxaţi, cu zâmbetul pe buze şi plini de energie, cei doi artişti întruchipează două personaje aflate într-o relaţie de iubire, care, oricât de greu le-ar fi, rămân împreună şi trec toate obstacolele.

Single-ul „K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012-2013, fiind desemnată cea mai difuzată piesă din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun videoclip, în cadrul unora dintre cele mai apreciate festivităţi muzicale ale momentului.

What’s UP este unul dintre cei mai iubiți și populari artiști din România, iar de-a lungul timpului a lansat hituri precum „K la meteo”, „La tine” și „Taxi”, ce au staționat săptămâni la rând în topul celor mai difuzate piese la radio. Whatzy, așa cum îl alintă cunoscuții, a colaborat cu artiști consacrați din industria muzicală, precum Ruby, Florin Ristei, Matteo, Dorian Popa, Andra, Alina Eremia și mulți alții.

ANDRA este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, dar și unul dintre cei mai activi muzicieni și promotori ai României în lume. Hiturile sale în limbi străine, precum Sudamericana (feat Pachanga), Without Me (feat David Bisbal), Nos Fuimos Lejos (alături de Enrique Iglesias, Descemer Bueno & El Micha) sau Why, au cucerit topurile din țări din America Latină sau Europa și au ajuns pe primul loc în online, fiind Trending multe zile.