Alina Eremia, videoclip cu iubitul ei

Cu un videoclip inedit, o poveste emoționantă și sinceră, inspirată din cultura japoneză, Alina Eremia reușește, din nou, să surprindă din punct de vedere muzical. Și nu numai!

O apariție surpriză în videoclip este Edi, iubitul artistei, pe care Alina și-a dorit mult să îl aibă alături să contureze și mai bine povestea de dragoste.

 

 

,,Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, ”Noi” are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am și dorit să fie prezent în videoclip, pentru că întărește și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alina Eremia.Bărbatul din viața ei

Alina Eremia rar vorbește de bărbatul din viață ei.

Pe Edi Barbu l-a cunoscut la o sală de sport, iar bărbatul nici nu știa că ea este vedetă. Sunt împreună de peste patru ani și artista recunoaște cu sinceritate că el e persoana cea mai importantă din viața ei, alături de familie. Edi este corporatist, are o funcție de conducere într-o multinațională,  iar faptul că Alina are un program exact pe dos față de el nu le afecteaza relația.
Când compune o melodie este primul care o ascultă, iar părerea lui contează cel mai mult. Și acum, iată că a apărut și într-un videoclip al Alinei.

Text Cristina Dudău

Foto PR, Facebook