Alina Eremia – Foi de adio

Alina a lansat zilele acestea două clipuri, piesele Foi de adio și 3 luni, în cadrul THE SESSION, un concept inedit Global Records în care, în luna decembrie, artiștii lansează o serie de videoclipuri ale unor piese de suflet, filmate într-un spațiu geometric, în care accentul este pus pe personalitatea și stilul fiecăruia.

Care e mesajul pieselor lansate în cadrul THE SESSION?

Mesajul pieselor este unul destul de transparent. Sunt experiențe pe care le-am traiat sau despre care mi-am dorit să cant.

Ce ți-a plăcut cel mai mult la filmări? Cum a fost atmosfera? Vreo întâmplare ieșită din comun?

Atmosfera fost una relaxată și profi. Toată echipa era motivată să fie totul perfect, multe dintre idei s-au născut la față locului, inspirați de vibe-ul de pe set. Deși toate videoclipurile s-au filmat în același cadru, a existat un touch personal al fiecărui artist și evident personalizat și în funcție de mesajul piesei.

Ce înseamnă muzica pentru ține?

Muzica este cel mai frumos cadou pe care l-am primit și pe care pot să-l ofer mai departe.

 Ce nebunie ți-ai dori să faci?

Să sar cu parașuta!

 Ce înseamnă Crăciunul pentru ține? Cum arată Crăciunul ideal pentru ține?

Înseamnă tradiție și iubire, eu îl asociez și cu mirosul de cozonac. Este o sărbătoare care ne apropie și ne face mai buni, o sărbătoare care ne reamintește că nicăieri nu este mai bine ca acasă, iar pentru mine acasă este o stare de spirit.

 Care e mâncarea ta preferată de Crăciun?

Sarmalele cu mămăligă.

 Cum arată/ decurge o zi ideală din viața ta?

Mă trezesc, îmi beau liniștită cafeaua, îmi acord puțin timp și fac o plimbare. Îmi iau micul dejun și merg la studio, iar ziua se încheie cu o seară romantică.

 Care sunt lucrurile sau experiențele care îți aduc fericire?

Să fiu pe scenă este o experiență care mă face fericită. Dar cred că fericirea ține de felul în care ești tu cu ține și nu este neapărat influențată de mediul exterior.

 Care a fost cel mai dificil moment din viața ta până acum?

La începutul carierei mele muzicale, când am fost nevoită să gestionez toate refuzurile pe care le-am primit, când oamenii nu aveau încredere că pot să reușesc pe cont propriu din punct de vedere muzical. Lucrul acesta m-a determinat să lupt pentru visul meu și să cred și mai tare în forțele mele. Și vă îndem și pe voi să faceți la fel!