Pantone scoate la iveala culorile pentru toamna 2014

Pantone-scoate-la-ivealaNu esti fan “orhidee radianta” sau “radiant orchid”, culoarea anului 2014? Poate ca rosul fierbinte sau canal regal iti mai imbuneaza putin gusturile. Desi pana la toamna mai sunt multe luni, Institutul Pantone Color a prezentat deja culorile sale de top pentru cele trei sezoane de acum incolo. Si, din fericire, culorile prezentate sunt unele pe care cu siguranta femeile le vor adora.

Conform Institutului Pantone, rosul va fi culoarea-vedeta a toamnei 2014, in special nuantele Red Sangria si Aurora Red, nuantele de mov: Radiant Orchid si Mauve Mist, nuantele de albastru: Albastru Cobalt si Royal Blue si bineinteles culoarea coniacului si culoarea aluminiului, ce vin parca sa completeze tendintele toamna-iarna 2014. Si sunt doar cateva dintre culorile pe care Institutul Pantone, autoritatea suprema in furnizarea standardelor cromatice, ni le propune.

“Designerii incearca sa stabileasca vestimentatii care sa fie purtate nu doar o data”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color. “Ei inteleg ca, spre deosebire de trecut, clientii doresc sa aiba parte de un pic de distractie si creativitate in garderoba lor.”

Spectacolele populare si adaptarile de film viitoare, cum ar fi “Downton Abbey” si “Fifty Shades of Grey”, au ca sursa de inspiratie nuante ale acestui an, iar Eiseman spera ca vor incuraja cumparatorii sa dezlantuie laturile lor creative. “Acest sezon este despre ingeniozitate, imaginatie, creativitate”.

In timp ce asteptam cu rabdare sosirea sezonului cald, nu strica sa aruncam o privire peste tendintele de toamna-iarna 2014. Check out fotografiile de mai jos pentru a descoperi culorile de top ale toamnei 2014, purate de catre celebritatile de peste Ocean:

 

TaylorSwift RT 1

AURORA RED – TAYLOR SWIFT

Taylor Swift a ales sa poarte la decernarea 71st annual Golden Globe Awards, in Beverly Hills, pe 12 ianuarie 2014, o rochie lunga, cu trena, dar fara bretele, in nuante de Aurora Red cu negru.

 

KatyPerry RTROYAL BLUE – KATY PERRY

Prezenta la premiera “The Smurfs 2”, la Teatrul Regency Village din Los Angeles, pe 28 iulie 2013, Katy Perry a purtat o rochie in nuanta de albastru (Royal Blue), din matase si piele, cu motive florale in partea de sus. O tinuta reusita, zicem noi, avand in vedere evenimentul. 🙂

 

Culoarea aluminiului – CHRISTINA HENDRICKS

ChristinaHendricks RTLa cea de-a 63-a editie de Primetime Emmy Awards in Los Angeles, pe 18 septembrie 2011, Christina Hendricks a purtat o rochie de culoarea aluminiului, cu pietre argintii aplicate.

 

RED SANGRIA – Natalie Portman

NataliePortman RTPrezenta la Premiile anuale ale Globului de Aur din Beverly Hills pe 15 ianuarie 2012, Natalie Portman a purtat o superba rochie in nuante de rosu Red Sangria, combinata cu Aurora Red, lunga pana in pamant.

 

BLUE COBALT – JESSICA ALBA

JessicaAlba RTPozand pentru fotografi, la ceremonia de premiere a British Film and Television Arts (BAFTA), de la Londra, 13 februarie 2011, frumoasa Jessica Alba a optat pentru o rochie Versace, de culoare albastru COBALT.

 

 

 

Text: Andreea Popescu

Sursa foto: Google Images