Paris Haute Couture SS24: cele mai frumoase ținute din primul rând

Săptămâna Modei a revenit în forță, captivându-ne cu fiecare moment al iterației sale deja epice din 2024. Într-un mod grandios și glorios, demarează întotdeauna Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, care se desfășoară în perioada 22-25 ianuarie. Cu prezentări de modă de la case celebre precum Dior, Chanel și Valentino, evenimentele din acest an par să fi fost mai spectaculoase ca niciodată – cu celebrități din întreaga lume adunate în capitala franceză pentru a fi martorii acestui spectacol.

Rochiile impresionează prin splendoarea lor, machiajul devine din ce în ce mai îndrăzneț, iar meșteșugul atinge culmile perfecțiunii. Așa cum ne-am obișnuit, priveliștea este deosebit de incitantă de pe FROW – acronimul pentru rândul din față – și suntem bucuroși să vedem că multe dintre starurile noastre preferate din lumea modei ocupă locurile de onoare.

Prin urmare, vă prezentăm rezumatul celor mai remarcabile apariții de pe FROW la show-urile de Couture, oferindu-vă ocazia să aruncați o privire la elita modei și să anticipați cele mai captivante tendințe care se vor contura următoarele sezoane de modă.Reese Witherspoon , alături de fiica sa Ava Elizabeth Philippe

Reese Witherspoon și fiica sa, Ava, au participat la spectacolul Fendi Haute Couture SS24, în ianuarie 2024. Starul din “Big Little Lies” a făcut o apariție la show-ul de couture al casei de modă Fendi, alături de fiica sa Ava Elizabeth Philippe, ambele arătând sofisticat în fuste mini.

Zendaya la Fendi Haute Couture

Zendaya la spectacolul Fendi Haute Couture SS24, ianuarie 2024. Starul din Dune își continuă aparițiile futuristice la Săptămâna Modei, la spectacolul de couture al Fendi.

Kelly Rutherford la Jean Paul Gaultier Haute Couture

Kelly Rutherford la spectacolul Jean Paul Gaultier Haute Couture SS24. Starul din Gossip Girl a ales o ținută fermecătoare în nuanțe de roz pentru a sta lângă Kylie Jenner la spectacolul Simone Rocha x Jean Paul Gaultier.

Jennifer Lopez la Valentino Haute Couture

Jennifer Lopez la spectacolul Valentino Haute Couture SS24, în ianuarie 2024. J Lo a optat pentru o rochie maxi neagră clasică pentru a sta în primul rând la prezentarea de couture de la Valentino.

Rosie Huntington-Whiteley la spectacolul Valentino Haute Couture SS24.

Hunter Schafer la spectacolul Schiaparelli Haute Couture Paris SS24

Jennifer Lopez la spectacolul Schiaparelli Haute Couture Paris SS24

Sabrina Dhowre Elba la spectacolul Schiaparelli Haute Couture Paris SS24

Zendaya la spectacolul Schiaparelli Haute Couture SS24, în ianuarie 2024. Zendaya îmbină futurismul cu glamour-ul vechi de la Hollywood în ținuta sa complet neagră.

foto: hepta