Paris Hilton, la tribunal cu Hairtech International Inc.

paris_cataParis Hilton a fost acuzata de catre compania care fabrica extensii de par ca nu le-a promovat produsele, desi semnase un contract in acest sens. In urma acestui conflict, se pare ca reprezentantii companiei Hairtech International Inc. ii cer mostenitoarei hotelurilor Hilton daune in valoare de 35 de milioane de dolari, pentru ca nu ar fi respectat termenii unui contract.

Conform declaratiilor facute, se pare ca aceasta companie a cerut o suma de 10 ori mai mare decat cea pe care ar fi incasat-o Paris in urma contractului. Acestia spun ca au inregistrat pierderi de 6.6 milioane de dolari de pe urma acesteia. Printre acuzatiile care ii sunt aduse frumoasei blonde in varsta de 29 de ani se numara si faptul ca nu a participat la unul dintre evenimentele importante de promovare a brandului.

Si pentru ca Paris nu vede asa lucrurile, a dat si ea in judecata aceeasi companie de fabricare a extensiilor. Acum, Paris cere daune in valoare de 2,1 milioane de dolari, plus 400.000 de dolari daune punitive si onorariile avocatului.

In documentele depuse la Curtea Superioara din Los Angeles, avocatul frumoasei blonde a scris ca cei din compania Hairtech International Inc.  au profitat de publicitate si de imaginea domnisoarei Paris Hilton. In plus, Paris a declarat ca nu poate fi vorba de nepromovarea produselor si ca nu ar fi fost profesionista, deoarece Chris Volek, membru al comaniei Hairtech i-a trimis un mail in care a laudat-o ca a facut o reclama foarte buna. Potrivit site-ului TMZ, Chris ar fi scris in e-mail ca a fost uimitoare: “Hei, Paris, stiu ca a fost o zi lunga, dar sunt sigur ca reclama va zgudui piata. Am vazut reclama si ai fost cu adevarat uimitoare”.

Acum ramane de vazut cine va castiga procesul, dar chiar si cu toate aceste probleme, Paris ramane una dintre cele mai bogate femei.

 

Text: Andreea Popescu