Paris Hilton s-a transformat in DJ

paris-hilton-headbandSi cand te gandeai ca le-a incercat pe toate, vine Paris Hilton si spune ca nu. Prin urmare, regina neincoronata a party-urilor din intreaga lume a avut prima tentativa de DJ-ita la Sao Paulo, Brazilia, acum cateva zile. Conform cotidienelor locale, Paris a pus muzica din spatele deck-urilor, iar aceasta pasiune pare-se ca s-a nascut datorita actualului sau iubit, DJ-ul de origine olandeza Afrojack.

Frumoasa blondina a debutat cu single-ul „Last Night”, in timp ce rotea butoanele pe muzica lui Gotye, Rihanna, si Flo Rida. Se pare ca diva visa de ceva vreme la marele sau debut in lumea DJ-ilor, astfel incat a declarat la un moment dat ca abia asteapta sa puna muzica. „Abia astept sa fiu DJ in fata a mii de oameni”, a declarant diva conform Mixmag.

In ziua care a urmat marelui eveniment, Paris a tinut sa impartaseasca fanilor sai experienta prin care a trecut. Astfel, aceasta le-a marturisit fanilor ca nu credea vreodata ca va fi si nervoasa, si entuziasmata in acelasi timp. Ei bine, se pare ca aceasta a fost starea pe care a avut-o Paris pe tot parcursul evenimentului.

Cu toate ca Paris s-a distrat si a declarat acea noapte ca fiind una dintre cele mai fericite din viata sa, se pare ca aptitudinile sale de DJ nu au fost laudate de catre toti cei care au vazut concertul, devenind astfel tinta criticilor de muzica.

Va lasam pe voi sa decideti daca Paris se pricepe sau nu la butoane:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kv-EnsyI5ns

 

Text: Andreea Popescu