Parul tau are nevoie de o altfel de ingrijire? Iata reteta!

luiza-1_resultUna din regulile de baza in ingrijirea parului impune folosirea produselor din aceeasi gama. La aceasta cerinta se adauga si necesitatea folosirii acestora strict in functie de tipul de par si de necesitatile sale. Ei bine, daca aceasta din urma este strict responsabilitatea noastra, prima regula, in majoritatea cazurilor, nu poate fi urmata pentru ca nu rezonam la fel de bine cu toate produsele unei game. In acest sens, am descoperit o gama revolutionara de ingrijire a parului compusa din produse simbiotice ce au la baza ingrediente naturale, uleiuri minerale si extracte din plante, iar rezultatele sunt mult peste asteptari. Este vorba de gama Luiza Essence.Repararea parului deteriorat

Daca ai parul deteriorat, afectat de tratamentele de styling sau vopsit, trebuie sa incerci gama Luiza Essence Repair. Samponul fara sare revitalizeaza parul si ii reechilibreaza pH-ul, oferindu-i, totodata, stralucire si volum. In completare, masca pentru par deteriorat contribuie la regenerarea parului si il ajuta sa revina la starea sa naturala, rezultatele fiind vizibile chiar dupa prima aplicare. Ceea ce m-a impresionat la aceasta gama sunt cele doua produse deosebite: crema hranitoare pentru parul subtire si lotiunea modelatoare pentru bucle cu efect reparator, la care se adauga tratamentul terapie-soc ce are la baza trei feluri de keratina, iar rezultatele sunt uimitoare.

Ingrijirea parului vopsit blondluiza-2_result

Parul vopsit in nuante de blond are nevoie, pe langa de keratina, si de pigment violet, care sa nu permita deteriorarea culorii, dar si de filtru UV care sa-l protejeze contra actiunii nocive a soarelui. Samponul si masca Just Blonde neutralizeaza tonurile de galben, prelungesc durata de viata a culorii si ofera o stralucire suplimentara parului.

Par lipsit de volum?

Daca te confrunti cu parul lipsit de volum, Gama Volume Energe este tot ce ai nevoie! Gama contine un sampon si o masca pe baza de vitamine, B si E, ulei de ricin, keratina, cat si uimitorul complex Lusraplex, cunoscut pentru proprietatile sale de a oferi stralucire si finete fibrei capilare. Suplimentar, masca-tratament previne caderea si imbatranirea parului.

Text: Madalina Manole