Pas du Tout: Colectia toamna–iarna 2015/2016

Pas du Tout by Madalina Dorobantu, brandul romanesc care se bucura de un adevarat succes atat la noi in tara, cat si pe plan international, a lansat zilele trecute colectia toamna-iarna 2015/2016, intitulata sugestiv Antipractice. Cadrul deosebit ales pentru defilare, dar si simbolurile care au marcat prezentarea au transformat evenimentul intr-un adevarat show de moda. Va invitam sa va delectati cu imagini spectaculoase de pe podium si, totodata, sa aflati care a fost inspiratia noii colectii Pas du Tout.



Antipractice by Pas du Tout

Madalina Dorobantu: „Am ales acest nume pentru a sugera impotrivirea fata de practicile normale, fata de traditiile care ne-au napadit. Cu alte cuvinte, este un manifest contra consumerismului, contra lucrurilor uzuale si de aici si simbolul mainii pe care l-am accentuat in prezentare. Mana este cea care iti atrage prima atentia in cadrul unui manifest, intai mana si apoi ochii. Mana este cea care tine pancarta, mana este cea care gesticuleaza si de aici am creat tot conceptul din jurul colectiei.”

Materiale naturale si monocromie

Madalina Dorobantu: „Materialele alese pentru colectia Antipractice sunt casmir, lana, piele, blana, matase si broderie, iar culorile sunt, ca de obicei, alb, negru si gri. In general, atunci cand creez, ma las inspirata de starea mea de spirit si de trairile mele din acea perioada, iar acum, daca ar trebui sa aleg un singur cuvant pentru a-mi defini colectia din aceasta seara, atunci, cu siguranta, cuvantul ar fi eleganta.”

Must have-uri vestimentare in sezonul rece 2015/2016

Madalina Dorobantu: „Fie ca vorbim de barbati sau de femei, toti ar trebui sa aiba in garderoba o haina de lana sau de casmir, o geaca de piele, un cojoc sau o haina de blana. Daca vorbim de partea de jos, atunci nu trebuie sa ne lipseasca pantalonul de stofa. Pentru a fi in trend, aceste articole vestimentare ar trebui combinate cu o camasa de matase.”

Text: Madalina Manole