Pasi eficienti pentru o coafura sic

shutterstock_71896456Ai parul lung si esti nevoita sa ai idei de coafuri simple pe care sa le poti incerca in fiecare zi? Fie ca esti pe fuga, iesi la o plimbare in timpul zilei, sau mergi la birou, iar la indemana nu ai accesorii de care sa te poti ajuta, exemplele noastre sunt un izvor de inspiratie pentru a te scapa de grija.

Fara prea multa bataie de cap, poti concepe coafuri de senzatie!

Coafurile impletite creeaza, de cele mai multe ori, un look lejer, rebel, feminin, dar nu in ultimul rand natural! Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

  • Coada de peste

Parul lung este foarte bine pus in valoare de impletituri. Chiar daca pare dificil, o coafura ca aceasta este simplu de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa imparti parul in doua suvite, apoi sa desparti o suvita subtire din prima si o alaturi la suvita groasa opusa. Miscarile se vor repeta in functie de lungimea parului. Nimic complicat, dar totodata placut la vedere!

  • Coada rasucita

O banala coada prinsa la spate o poti transforma intr-o coafura aparte.

Pentru inceput, iti stabilesti pe ce parte vrei sa iti porti parul, il prinzi cu un elastic mic, intr-o coada lejera. Daca porti si breton, il poti lasa liber pe frunte sau pe partea pe care doresti.

Separi o sectiune in mijlocul parului. Este necesar sa iti folosesti degetele pentru a putea face spatiu la jumatatea cozii. Coada trebuie rasucita pentru mai multa usurinta in miscari si trecuta prin spatiul creat. Rezultatul va fi cu siguranta unul estetic!

  • Coc

O coafura de senzatie pentru care nu este necesar sa fii o buna cunoscatoare in ale meseriei.

Parul bine pieptanat, il prinzi intr-o coada simpla, din coada, jumatate il prinzi intr-un coc mic, iar cealalta jumatate o rasucesti de jur-imprejurul acesteia. La jumatatea capului, suvita rasucita in jurul cozii, o pui in interiorul cocului, iar tot parul il impingi spre baza capului.

  • Coada de cal

Parul pe spate, bine descurcat, il prinzi intr-o coada deasupra cefei. Alege o suvita de par cu care sa maschezi folosirea elasticului, rasuceste-o si coafura este gata!

 

In momentul in care vei invata sa-ti impletesti parul in diferite moduri, iti va fi mult mai usor sa iti schimbi coafura in fiecare zi, intr-una si mai interesanta.

Opteaza cu incredere pentru aceste frizuri si nu vei da gres!

Text: Alexandra Lupu