Pasteluri si croieli minimaliste in colectia masculina Z Zegna

Gerard-Butler-Z-Zegna “Barbatii pot purta nuante pastelate” este mesajul transmis de designer-ul  liniei Z Zegna, Paul Surridge pentru acesta primavara. Utilitatea si-a dat intalnire cu simplitatea in colectia brand-ului italienesc, care propune pentru acest sezon jachete sport cu croieli minimaliste, parka, jachete  si pulovere inspirate din stilul navy.

 

Predomina nuantele neutre de bej si kaki, “energizate” de materiale cu texturi iridiscente si nuante specifice serbetului: oranj, verde, lime si turcoaz. Hainele, inspirate din stilul safari sunt confortabile si functionale. Jachetele la trei sau patru nasturi au fost combinate cu pantalonii croiti deasupra gleznei pentru a obtine un efect de alungire a siluetei. Buzunarele supradimensionate  dau un aer sport si relaxat hainelor, favorizand miscarile ample.

 Prezenta in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia de primavara Z Zegna se adreseaza barbatilor increzatori, dar cu atitudine relaxata care sunt pregatiti sa cucereasca “jungla urbana”. “Disciplina si conformismul apartin acum trecutului. Acum este momentul in care poti avea o abordare serena si nonsalanta asupra vietii. Sarbatoreste libertatea de a actiona, puterea  de gandi liber si viziunea creativa asupra lumii care ne inconjoara” este motto-ul acestei colectii.

 Z Zegna este linia moderna si invotiva a celebrului brand italienesc Ermenegildo Zegna, destinata consumatorilor tineri. Hainele Z Zegna sunt preferate in special de valul de noi cantareti si actori de la Hollywood, precum Joe Jonas (Jonas Brothers), Robert Pattinson, Taylor Launtner (Twilight) sau Josh Hutcherson (Hunger Games), dar si de consacratii Pierce Brosnan sau Gerard Butler.

 {besps}/2013/Aprilie/slide1|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu