Pastreaza sanatatea copilului tau in sezonul racelilor!

decupat_Sanatate copil sezon raceliToamna si iarna sunt doua anotimpuri pe cat de frumoase, pe atat de problematice, cu precadere pentru cei mai mici membri ai familiei. In aceasta perioada, a afectiunilor respiratorii, copiii trebuie sa se poata baza pe un sistem imunitar puternic, dar si pe alti prieteni de nadejde, care sa duca o lupta crancena impotriva gripei, racelii, bronsitei, guturaiului, tusei…

Construieste un sistem imunitar puternic!

Intarirea sistemului imunitar al celor mici pentru a intampina in forta sezonul afectiunilor respiratorii este esentiala. Cum fructele zemoase si legumele parfumate abunda toamna, un meniu variat, colorat si echilibrat va scadea considerabil riscul dezvoltarii unei boli a aparatului respirator. Dar daca micutii se incapataneaza sa duca un razboi impotriva hranitoarelor legume si fructe, ii poti proteja cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale, cum este siropul Vitemix Bimbi, un cocktail de 11 vitamine si extracte de plante, o solutie eficienta pentru intarirea sistemului imunitar atat la prichindei, cat si la copiii mai mari.

Alege remedii naturale!

Statisticile arata ca, inaintea primei aniversari a venirii lor pe lume, cei mai multi bebelusi dezvolta nu mai putin de 8 afectiuni respiratorii. In atari conditii, traversarea sezonului rece implica recurgerea la o varietate de solutii pentru ca boala sa devina o amintire neplacuta cat mai curand posibil. Consumul sporit de lichide, baile cu aburi si o pernuta mai inalta, plasata sub capul bebelusului pentru a-l ajuta sa respire cu mai multa usurinta, sunt cateva dintre acestea. Lor li se adauga si cresterea umiditatii in camera in care bebelusul doarme prin instalarea unui umidificator. Decongestionarea nazala, esentiala pentru ca bebelusul sa poata respira, se poate realiza cu ajutorul solutiei naturale Fitobalm vapori, ce contine uleiuri esentiale de lavanda, siminoc si chiparos, ce favorizeaza eliberarea eficienta a tractului respirator. Tot ce ai de facut este sa adaugi cateva picaturi din aceasta solutie in aparat si apoi sa le lasi sa isi faca datoria!

Text: Dana Saporan